FINAL: CSMS Iași – Osmanlispor, 1-1
A marcat pentru CSMS: Dan Roman, minutul 42

UPDATE

Minutul 94: Turcii egalează la ultima fază a partidei.

Minutul 88: Scorul este în continuare, 1-0 pentru ieșeni.

La pauză, CSMS Iași conduce cu scorul de 1-0, datorită unui gol marcat în minutul 42, de noul transfer, Dan Roman. Vom reveni cu detalii.

Nicolo Napoli va trimite în teren următorul 11: Caparco – Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Sato – Mitic – Ciucur, Crețu, Țigănașu – Cristea, Roman

Rămâi pe www.sportmoldova.ro pentru ultimele detalii de la cea de-a doua partidă amicală a Iașului din Turcia.

 

 

Astăzi, de la ora 18.00, CSMS Iași dispută cel de-al doilea meci amical din Turcia, în compania formației pentru care evoluează românii Rusescu și Torje, Osmanlispor. Ieșenii au terminat la egalitate, scor 3-3, prima partidă de pregătire, disputată sâmbătă, împotriva echipei Neftchi Baku. Golurile grupării din Copou au fost marcate de Țigănașu, după o ieșire neinspirată a portarului azer, Ciucă, în urma unei lovituri de colț și Andrei Cristea, din penalty.

Detalii despre întâlnirea dintre CSMS Iași și Osmanlispor, la pauză și la finalul meciului de la Bolu, pe www.sportmoldova.ro.

În altă ordine de idei, în Copou au început pregătirile pentru meciul cu Hajduk Split, de pe 14 iulie, astăzi fiind cosmetizați pereții de la Peluza A, iar de mâine se va începe demontarea scaunelor vechi și montarea celor noi, conforme cu cerințele UEFA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.