Nicolo Napoli

Nicolo Napoli

Victoria in-extremis obținută de FC Botoșani pe teren propriu, contra principalei contracandidate a celor de la CSMS Iași pentru un loc de cupe europene, CSU Craiova, scor 2 – 1, adâncește și mai mult cuțitul în rana ieșenilor.

Înfrângerea surprinzătoare suferită duminică, acasă, în fața Concordiei Chiajna, 2 – 3, cumulată cu victoria de astăzi a botoșănenilor, răpesc șansa Iașiului de a aborda meciul din etapa viitoare, din Bănie, contra Craiovei, cu un confortabil avans de 5 puncte.

În altă ordine de idei, confruntarea directă dintre cele două formații, programată pentru duminica viitoare, 22 mai, cu începere de la ora 17.00, devine decisivă pentru aflarea, în mare măsură, a ocupantei locului 7, cel care duce în tururile preliminare ale Europa League.

„ Trebuie să ne revenim imediat. Sunt meciuri și meciuri. Ne așteaptă o partidă foarte dificilă la Craiova, etapa viitoare, însă mergem acolo să câștigăm. Este, într-adevăr, o partidă cu mare miză, însă nu o consider una crucială”, a declarat tehnicianul ieșenilor, Nicolo Napoli, la conferința de presă de după meciul cu Concordia.

În acest moment, nimic nu s-a schimbat la vârful clasamentului din play-out, CSMS Iași rămânând în continuare cu fragilul avans de 2 puncte față de CSU Craiova, principala urmăritoare.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.