Alexandru Boiciuc

Alexandru Boiciuc

Scor final, CSMS Iași – FC Chikhura Sachkhere 2-3. Ieșenii pierd al doilea meci consecutiv în cantonamentul din Antalya. Următoarea partidă de verificare este programată duminică, împotriva formației  Zbrojovka Brno, echipă din prima ligă cehă.

Minutul 89, penalty din nou pentru FC Chikhura și aceștia preiau conducerea. 2-3

În minutul 87, georgienii și-au încercat și ei norocul de la aproximativ 20 de metri și au reușit să egaleze. Cu 3 minute înainte de final, CSMS Iași – FC Chikhura Sachkhere 2-2.

Minutul 85: Saric intră în locul lui Frăsinescu, Bădic în locul lui Țigănașu. 2-1

Minutul 76: Ciucă intră în locul lui Mihalache.

Minutul 72: Tot Andrei Enescu este în prim plan. Ieșeanul a atins mingea cu mâna în careu după ce a alunecat inițial, iar georgienii au redus din diferență din penalty. 2-1.

Minutul 70: GOOOOOOOL CSMS Iași! Enescu are nevoie de o singură atingere de balon după intrarea în teren. După ce a deschis scorul, Țigănașu i-a pasat decisiv lui Enescu, noul intrat șutând perfect la colțul lung.

Minutul 68: 1-0 în continuare. O nouă dublă schimbare la ieșeni, Piccioni în locul lui Golubovic și Enescu în locul lui Mitic.

GOOOOOOOL CSMS Iași! Imediat după dubla schimbare a lui Nicolo Napoli, Alexandru Țigănașu trimite un șut puternic de la aproximativ 20 de metri, mingea lovește pământul și intră în poarta georgienilor. Minutul 60, 1-0.

Minutul 58: Vasile Gheorghe iese și îi lasă locul lui Boiciuc, în timp ce Ferrara intră în locul lui Viveiros. Scor, 0-0.

Minutul 50: 0-0. Goge intră în locul lui Onduku.

Grahovac îi ia locul lui Caparco. Începe repriza secundă.

Pauză: Cele două echipe intră la cabine la egalitate, scor alb.

Minutul 40: Golubovic ratează cea mai mare ocazie a reprizei.

Minutul 30: CSMS Iași – FC Chikhura Sachkhere, 0-0

Minutul 20: Scorul este în continuare 0-0.

Nicolo Napoli a trimis în teren următorul prim 11:
Caparco – Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Țigănașu – Mitic, Crețu – Viveiros, V. Gheorghe, Onduku – Golubovic

 ————————————————————————————-

 

CSMS Iași va disputa astăzi cel de-al treilea meci amical din cantonamentul din Antalya. De la ora 17:00, gruparea din Copou va întâlni FC Chikhura Sachkhere, echipă care se clasează pe poziția a 6-a, în prima ligă georgiană. Adversarii ieșenilor au evoluat anul trecut în Europa League, fiind eliminați în turul al treilea de  Neftchi Baku (Azerbaijan), după o dublă echilibrată și spectaculoasă, 0-0 și 2-3. Elevii lui Nicolo Napoli au o victorie (1-0 cu Soproni) și o înfrângere (0-1 cu Lokomotiv Plovdiv) în partidele de verificare disputate în acest an.

Pentru meciul din această seară, antrenorul Iașiului are toți jucătorii la dispoziție, Alexandru Boiciuc alăturându-se lotului,  după ce în prima parte a lunii a participat cu naționala Moldovei Under19 la turneul Commonwealth Cup”, competiţie desfăşurată la Sankt-Petersburg între opt reprezentative din fosta URSS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.