Îmbrăcat în alb-roșu, așa cum este recunoscut în toată lumea, Moș Crăciun a venit mai devreme pentru suporterii ieșeni. CSM Politehnica a câștigat cu scorul de 3-1 partida disputată în fața lui Dinamo, în ultima etapă din anul 2016.

Nedelcearu a deschis scorul pentru bucureșteni în minutul 7, în urma unei lovituri libere executate de Dan Nistor, însă avantajul oaspeților a ținut doar 18 minute, Andrei Cristea marcând din penalty, după ce Bosoi a fost faultat în careu de Oliva.

Cele două echipe au intrat la cabine la egalitate, scor 1-1, iar după pauză, alb-albaștrii au ieșit mai montați, tot Cristea având o ocazie imensă în minutul 47, dar atacantul a fost oprit de Brănescu și Nedelcearu. Au urmat câteva minute de luptă la mijlocul terenului, dar echilibrul s-a rupt în minutul 64, atunci când Busuladzic a fost eliminat de Colțescu după ce l-a lovit cu piciorul în piept pe Crețu.

Zece minute mai târziu, Ștefănescu a marcat cu o execuție de efect, de la marginea careului, după o combinație spectaculoasă cu Andrei Cristea și Alexandru Crețu.

În minutul 91, Colțescu a arătat din nou punctul cu var, iar Vasile Gheorghe a transformat fără emoții, stabilind scorul final.

Ieșenii termină anul 2016 pe locul 9, cu 25 de puncte acumulate, așteptând acum un semn din partea autorităților locale, care trebuie să arate faptul că se mai dorește fotbal de Liga 1 în Copou.

Note acordate de sportmoldova.ro:

Grahovac – 8,5
Bosoi – 8,5
Mihalache – 8,5
Frăsinescu – 8,5
Sato – 8,5
Ciucur – 8
V. Gheorghe – 8
Crețu – 8,5
Ștefănescu – 9
Bole – 7,5
Cristea 9

Mitic – 8
Țigănașu – 8

Moldovan a intrat în minutul 88 și a obținut un penalty.

Leave a Reply

Your email address will not be published.