CSM Politehnica Iași a ajuns la al treilea meci consecutiv în care nu a marcat, după ce în primele două etape, băieții antrenați de Nicolo Napoli marcaseră 6 goluri, primind doar unul.

Ieșenii au terminat la egalitate, scor 0-0, partida cu Viitorul Constanța, la capătul unul meci în care din nou, nu au reușit să își creeze prea multe șanse de gol. Cea mai mare ocazie i-a aparținut lui Andrei Cristea, care a trimis balonul în bara transversală, în minutul 49, după o cursă foarte bună a lui Bole în banda dreaptă. Intrarea lui Târșa din minutul 66 a părut că a mai animat puțin jocul ofensiv al gazdelor, chiar dacă și Ștefănescu a făcut o primă repriză foarte bună, fiind unul dintre puținii jucători care au scos adversarii din joc prin dribling. În același minut a intrat și Roman în locul lui Piccioni, fotbalistul venit în această vară de la Botoșani câștigând câteva dueluri aeriene, dar nereușind să își creeze șanse de a înscrie. Oaspeții l-au încercat de câteva ori de la distanță pe Grahovac, dar portarul Politehnicii a fost la post, iar partida s-a terminat nedecis.

”Suntem mulțumiți cu rezultatul, pentru că ei au fost mult mai buni decât noi. Am avut și noroc, dar și ei au avut, la acea bară a lui Cristea. Nu suntem încă la cel mai înalt nivel, dar ne vom reveni, sunt sigur că ne vom reveni, probabil după pauza competițională, după meciurile naționalei”, a declarat Branko Grahovac la final.

Galerie foto

Note acordate de sportmoldova.ro:

Grahovac 7
Voicu 6,5
Mihalache 7
Frăsinescu 6,5
Țigănașu 7
Bole 7
Mitic 6,5
Vasile Gheorghe 6,5
Ștefănescu 7
Cristea 7
Piccioni 6

Roman 6,5
Târșa 7
Ciucur 6,5

Napoli 6

Leave a Reply

Your email address will not be published.