Angelo Massone

Angelo Massone

Ceahlăul Piatra Neamț se pregătește de partea a doua a campionatului și a adus în curte un jucător care a fost crescut de Valencia și are meciuri jucate în Primera Division sau în Champions League. David Cerrajería Rubio este fundaș stânga, are 32 de ani și a avut cea mai mare cotă de transfer în anul 2009, atunci când site-ul de specialitate transfermarkt îi dădea o cotă de 630 de mii de euro, fiind jucătorul Valenciei pe acea vreme.

La nemțeni va reveni și fundașul italian de 19 ani Alessandri Masella, care s-a accidentat în turul campionatului și s-a recuperat la Roma. ”Luni ajung la Bacău, iar marţi voi fi la Piatra Neamţ. Ţin să mulţumesc d-nului Massone pentru înţelegerea acordată, faptul că mi-a permis să mă recuperez la Roma după accidentare. Sunt gata să dau totul pentru echipă, totul pentru salvare. Altă cale nu există, noi am adus echipa în situaţia în care se află acum în clasament, tot noi, cei care am mai rămas şi cei ce vor fi aduşi, trebuie să muncim pentru asta. Piatra Neamţ merită să rămână în Liga a 2-a, iar la anul cine ştie, poate că şi cu ajutorul publicului şi al sponsorilor care vor mai veni lângă echipă, să promovăm în prima ligă”, a declarat fundașul italian.

Conducerea clubului Ceahlăul a anunțat faptul că transferurile vor continua sub Pietricica, pentru ca galben-negrii să nu aibă nicio emoție în ceea ce privește rămânerea în liga secundă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.