Știința Bacău

Știința Bacău

În Liga Națională mai aproape de retrogradare decât de câștigarea titlului, în Europa învinși la 5 goluri în Danemarca, iar în Cupa României eliminați aseară de Dinamo, scor 28-30, handbaliștii de la Știința Bacău trec prin cea mai grea perioadă din ultimii ani. La venirea lui Mateo Garralda pe banca tehnică a echipei, băcăuanii și-au propus câștigarea titlului și o prezență cât mai lungă în cupele europene. Au trecut 5 luni de la instalarea spaniolului ca antrenor al Științei, dar nu se vede nicio îmbunătățire în jocul formației moldave, ba mai mult, Garralda insistă în continuare cu Tokic în echipa de start, deși se observă faptul că jucătorul este depășit de handbalul din Liga Națională și din Europa.

Ca și cum greșelile antrenorului nu ar fi de ajuns, arbitrii împing la fiecare meci adversara Științei de la spate, acest lucru întâmplându-se, din nou, aseară, în Sala “Dinamo”.

Singura șansă pentru ca Mateo Garralda să primească în continuare creditul suporterilor și al conducerii este aceea de a reuși sâmbătă, calificarea în grupele Cupei EHF, în fața danezilor de la Team Tvis Holstebro. În tur, studenții au pierdut, scor 27-32.

Partida dintre Știința Bacău și Team Tvis Holstebro va avea loc sâmbătă, de la ora 15:30, în Sala Sporturilor din Bacău.

Leave a Reply

Your email address will not be published.