Penicilina Iași

Penicilina Iași

Domnilor conducători,

Penicilina Iași, unul dintre cluburile de volei feminin de mare tradiție din România, având în spate o istorie de jumătate de secol, în care a câștigat două titluri de campioană și o Cupă a României, pare a fi rămas în anii în care folosirea unor mașinării mult mai inteligente decât omul era ceva de domeniul science-fiction-ului. Penicilina este echipa care a adus mari bucurii publicului ieșean prin performanțele sale, dar alea erau vremuri în care voleiul chiar părea a fi jucat pentru suporteri. Acum, în “era digitală”, în care informația ”zboară cu viteza luminii”, suporterii ieșeni, iubitorii voleiului feminin, sunt nevoiți să aștepte câteva ore bune, poate chiar până a doua zi pentru a afla rezultatul obținut în deplasare de echipa lor favorită.

Acest sport, cel puțin la Iași, nu se mai practică pentru cei din tribune. Este de neconceput ca o echipă cu peste 50 de ani de existență precum Penicilina Iași să nu comunice cu suporterii prin intermediul noilor metode. Este de neconceput ca acest club să nu aibă un site și o pagină de Facebook, acestea făcând parte dintr-o decentă strategie de marketing, inexistentă, însă, la Iași. O strategie de marketing inexistentă într-unul dintre cele mai mari orașe ale țării, în fosta capitală a României, într-unul dintre cele mai mari centre universitare din țară.

Domnilor conducători, suntem în anul 2016 și trebuie să arătați că meritați să fiți în poziția în care vă aflați! Publicul ieșean merită, pe lângă o echipă care să se lupte la primele poziții în Divizia A1, comunicare! Pentru ultima dată, este de neconceput ca o echipă de talia Penicilinei să nu aibă la atâtea luni de la startul campionatului, o poză de grup!

Domnilor conducători, când ajunge și Penicilina în secolul XXI?

Semnat – noi, cei care am vrea să venim la meciuri dacă am ști când au loc acestea, noi cei care am vrea să știm cum se numesc jucătoarele care îmbracă tricourile echipei noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.