Branko Grahovac

Branko Grahovac

CSMS Iași a revenit ieri “acasă”, după cantonamentul de trei săptămâni din Antalya, iar fotbaliștii antrenați de Nicolo Napoli vor avea astăzi după amiază o ședință de pregătire în Copou. Branko Grahovac a vorbit exclusiv pentru Sport Moldova despre perioada petrecută în Turcia.

“A fost un cantonament chiar lung, dar în același timp bun. Echipa a muncit mult și sigur suntem pregătiți pentru campionatul care urmează. Chiar și norocul a fost pe partea noastră, am terminat cantonamentul fără accidentări serioase. Doar Mitic are o accidentare, dar e ușoară și sper că își revine până la meciul cu Viitorul. Și noi, portarii, am făcut antrenamente specifice pentru portari, cu antrenorul Benone Dohot și suntem pregătiți. Domnul Benone a muncit mult cu noi și a avut grijă să fim pregătiți și sănătoși. Campionatul va fi greu, mai sunt 3 etape din retur, play-off-ul e departe, trebuie să fim realiști și sinceri, dar nu e imposibil, orice se poate întâmpla în 3 etape. După ce se termină și returul, vorbim mai mult despre partea a doua a campionatului, să vedem unde suntem, în play-off sau în play-out”, a declarat Branko Grahovac.

Portarul formației CSMS Iași nu și-a prelungit deocamdată contractul cu gruparea alb-albastră, dar așteaptă propunerea din partea conducerii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.