Asigurările sunt în primul rând un mijloc de a ne feri de pierderi majore în cazul unor întâmplări mai puțin fericite, sau pur și simplu o metodă de investiție pentru un viitor mai ușor. Chiar dacă ai tot felul de împrumuturi sau credite online, și ți se pare că nu ar fi loc și de o asigurare în plus, sunt câteva beneficii pe care merită să le iei în considerare.

De exemplu, asigurarea de locuință Armonia Plus oferită de Allianz Țiriac îți aduce protecție contra următoarelor: incendiu, furt din locuință, inundații provocate de țevi deteriorate, explozii, catastrofe naturale precum inundații, cutremure, alunecări de teren. Poți opta pentru o clauză specială care acoperă cheltuielile în caz de avarii ale echipamentelor electronice sau electrice. Acest tip de asigurare este facultativă și ea poate include următoarele opțiuni în funcție de nevoile fiecăruia dintre noi: asigurarea locuinței, asigurarea obiectelor de valoare din locuință, asigurarea de răspundere civilă, asigurarea de persoane.

Un alt tip de asigurare benefic este asigurarea în caz de accidente. Acestea nu pot fi evitate și apar atunci când nu te aștepți. Plătind sume de bani în mod constant vei beneficia de acoperirea costurilor cu spitalizarea, tratamentele sau intervențiile chirurgicale suportate în urma unui accident.

Asigurarea SanaPro de la Allianz-Tiriac include un pachet special constituit din consultații medicale la medicul specialist cu o acoperire de peste 30 de specialități medicale. Poți avea parte și de analize de laborator, ecografii, computer tomograf, mamografie, precum și servicii de ambulanță. Nu în ultimul rând, poți include în asigurarea ta spitalizarea și intervențiile chirurgicale.

Asigurarea de viață cu protecție simplă este benefică atunci cand apropiații tăi precum membrii familiei și prietenii se bazează pe tine. De aceea, în caz de evenimente nefericite este recomandabil să ai siguranța că ei se pot descurca la fel de bine cu acea sumă de bani asigurată prin efortul tău de-a lungul anilor.

Un alt produs remarcabil este asigurarea de viață Smart Plan, care îți permite să te bucuri de investiția ta sub forma unor rente, pe care tu însuți le stabilești. Beneficiarul acestui venit eșalonat poți fi chiar tu sau copiii tăi, sau chiar părinții tăi.

Majoritatea oamenilor, mai ales cei care au trecut la un moment dat prin greutăți financiare, optează pentru pensiile facultative. Aceste măsuri de siguranță vă pot oferi vise împlinite și mai ales o pensie liniștită. De ce să nu călătorim, să putem oferi cadouri, să ne bucurăm de viață? Timpul trece uimitor de repede și se știe că avem altă energie la tinerețe, mai ușor trecem peste greutăți. Totuși, oricât am dori asta, la o vârstă mai înaintată, lucrurile nu stau la fel de simplu. De aceea, putem investi acum pentru un viitor lipsit de griji financiare.  

Ideal este să fim cât mai informați, să ne consultăm cu prietenii, să ne facem timp și să punem cheltuielile pe hârtie și să ne protejăm. Cât suntem tineri, mai putem lua un credit online, un împrumut de la părinți sau credit fără adeverință de venit. Suntem energici și avem timp să le plătim. Dar, acum clădim și pentru viitorul nostru și al familiei noastre. Investițiile sigure necesită un plan bine structurat, consecvență și disciplină.

Leave a Reply

Your email address will not be published.