Andrei Cristea

Andrei Cristea

CSMS Iași a terminat aseară la egalitate, scor 1-1, partida disputată la Chiajna, în play-out-ul Ligii 1 de fotbal, iar Andrei Cristea a fost din nou decisiv pentru echipa din Copou.

Atacantul revenit la Iași în această iarnă a marcat golul egalării, la 4 minute după ce Obodo deschisese scorul pentru gazde, dintr-un penalty acordat în mod eronat. Bole a centrat de pe partea dreaptă, iar Cristea a reluat excelent cu o lovitură de cap la colțul lung, aducând încă un punct în contul formației pregătite de Nicolo Napoli, desigur, și cu aportul colegilor săi care au făcut eforturi foarte mari pentru a suplini absența celui de-al 11-lea jucător de pe teren, după eliminarea lui Frăsinescu.

De la revenirea sa la gruparea alb-albastră, băcăuanul a marcat trei goluri, a dat trei pase decisive şi a obţinut un penalty.

Cristea are 31 de ani, este evaluat de către site-urile de specialitate la 200 de mii de euro și își dorește să își încheie cariera la Iași, nu înainte de a duce în Europa echipa orașului pe care îl iubește atât de mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published.