CSMS Iaşi a terminat la egalitate, scor 1-1 cea de-a treia partidă amicală disputată la Bolu, în Turcia. Pentru echipa antrenată de Nicolo Napoli a marcat Dan Roman, în minutul 2, noua achiziţie a ieşenilor fiind la al doilea gol în tricoul alb-albastru.

————-

La pauză, CSMS Iași conduce cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Dan Roman.

Echipa de start CSMS Iași: Hotoboc – Bosoi, Ciucă, Frăsinescu, Anițoiu – Goge, Mitic, Vasile Gheorghe, Bădic – Roman, Piccioni

Rămâi pe www.sportmoldova.ro pentru ultimele detalii de la partida din Turcia.

—————

UPDATE: Gruparea ieșeană a schimbat în ultimul moment adversarul din această după amiază. Astfel, CSMS va întâlni o selecționată africană în cantonamentul din Turcia, iar partida va începe de la ora 18.00.

—————

În această dimineață, elevii lui Nicolo Napoli au susținut un antrenament, iar de la ora 17.00, vor juca un nou amical în Turcia, în compania formației Kheybar Khorramabad (Iran). Adversarii ieșenilor se află în acest moment în liga secundă iraniană și au terminat sezonul precedent pe poziția a XI-a.

Până acum, alb-albaștrii sunt neînvinși în partidele de pregătire, terminând la egalitate cu alte două formații care vor evolua în acest sezon în Europa League (3-3 cu Neftci Baku din Azerbaijan și 1-1 cu Osmanlispor din Turcia, ieșenii fiind egalați la ultima fază a meciului).

Leave a Reply

Your email address will not be published.