CSMS Iași

CSMS Iași

După aflarea veștii că ASA Tg. Mureș va intra în insolvență, conducătorii ieșeni au hotărât să strângă rândurile, să uite tot ce s-a întâmplat în ultimele zile în Copou și să dea totul pentru o calificare istorică a Iașiului în Europa.

“Sunt foarte fericit de vestea pe care am primit-o vizavi de intrarea celor de la ASA în insolvență, pentru că asta înseamnă că și locul 7 va duce în Europa. În momentul de față această veste îi va motiva teribil pe jucătorii noștri și sunt convins că vor da totul pe teren încă de la meciul de la Chiajna”, a declarat președintele Consiliului Director, Leonida Antohi.

Napoli a revenit la antrenamente

După ce ieri, la reunirea echipei, antrenorul Nicolo Napoli a absentat, astăzi acesta a revenit la antrenamente și a început pregătirea partidei pe care CSMS Iași o va disputa etapa viitoare, la Chiajna.

“Încă există la club o supărare cu privire la ultimele înfrângeri, dar suntem oameni maturi și vom trece peste. Napoli a revenit astăzi la antrenamentele echipei, iar cu Florin nu am apucat încă să vorbesc. Vom urgenta prelungirile de contract ale băieților, pentru că trebuie să aibă liniștea necesară pentru îndeplinirea obiectivului. Am citit astăzi o declarație a lui Golubovici și am rămas impresionat de caracterul său. De astfel de oameni avem nevoie în echipa noastră. La fel cum a declarat și președintele Prunea, trebuie să strângem rândurile și să ducem această echipă frumoasă spre cea mai mare performanță din istorie”, a adăugat Antohi.

Președintele Florin Prunea a reacționat și el la aflarea veștii că ASA va intra în insolvență și spune că Iașiul poate disputa pe teren propriu chiar și meciurile din grupele Europa League. „Categoric nu ne vom da la o parte. Ne interesează participarea în cupele europene. Iaşi are tot ce îi trebuie să poată juca acasă inclusiv meciurile din grupele Europa League: aeroport internaţional, hoteluri bune, stadion… Ne depunem licenţa pentru cupele europene“, a declarat Florin Prunea, directorul executiv de la CSMS Iaşi, pentru ProSport.

În acest moment, CSMS Iași se află pe poziția a 2-a în play-out, la egalitate cu CS U Craiova, ambele echipe având 22 de puncte acumulate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.