CSM Politehnica Iași a pierdut cu scorul de 3-4 partida din sferturile de finală ale Cupei României la futsal, în fața formației City’us Tg. Mureș. Gazdele au început excelent întâlnirea, conducând cu scorul de 2-0 în minutul 9, după golurile marcate de Liviu Ruxandari și Narcis Cataramă. Mureșenii au redus din diferență în minutul 12, prin Velasco și au egalat 3 minute mai târziu după o fază controversată. Antrenorul secund al Politehnicii, Florin Nechifor, a cerut time-out, crainicul a anunțat acest lucru, dar oaspeții au continuat să joace și au marcat golul egalării, validat de arbitrul principal. (minutul 29:25)

Au urmat câteva minute de proteste din partea alb-albaștrilor, dar meciul s-a reluat de la scorul de 2-2. Același Velasco a înscris din nou în minutul 18, pe fondul nervozităților din tabăra ieșeană, iar la pauză, City’us a condus cu scorul de 3-2.

Mario Șchiopu a egalat în ultimul minut al întâlnirii, după o dominare totală a Politehnicii în repriza secundă. Bucuria ieșenilor a durat însă doar câteva secunde, Vlad Țipău trimițând mingea sub transversală la una din ultimele faze ale meciului.

Scor final, CSM Politehnica – City’us Tg. Mureș, 3-4, iar oaspeții se califică în semifinalele competiției.

Leave a Reply

Your email address will not be published.