Chiar dacă tot mai multe zvonuri îl dau plecat pe Leo Grozavu de la Botoșani din cauza faptului că tehnicianul ar fi nemulțumit de lotul actual, finanțatorul Valeriu Iftime este liniștit și spune că a discutat cu Grozavu despre venirile și plecările din lotul botoșănean.

“Eu nu cred că Leo e supărat. Eu am fost la club, am vorbit cu dânsul, i-am spus ce avem de făcut. E adevărat că nu am semnat contractul dar nu e prima dată când semnăm contractul cu el mai târziu. I-am spus condiţiile în care eu funcţionez aici. Orice antrenor vrea stabilitate, siguranţă. Toţi vor proiecte serioase dar nu ştiu cine garantează proiecte serioase. Proiecte serioase înseamnă bani, calitate umană. Am vorbit cu Leo de nişte transferuri pe care încercăm să le facem, un fundaş central bun, un atacant. Aceşti fotbalişti vor veni acum şi nu peste şase săptămâni. Deocamdată lucrurile sunt controlate dar dacă nu vând nişte fotbalişti, nu am o soluţie financiară până la finalul anului”, a declarat Valeriu Iftime, conform btonline.

Botoșănenii așteaptă în continuare oferte pentru Dimitrov și Iliev, portarul având șanse să părăsească gruparea moldavă după ce Iftime a refuzat oferta celor de la Gaz Metan pentru Pleșca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.