Valeriu Iftime

Valeriu Iftime

După ce  FC Botoșani a câștigat fără drept de apel meciul contra celor de la Petrolul Ploiești, cu un categoric 4-0, în ultimul meci disputat în play -out, Valeriu Iftime este de părere că momentul trebuie savurat, dar face în același timp apel la calmul jucătorilor și al conducerii tehnice.

Important este că am jucat bine, am avut şi puţină şansă. După duşul rece de la Cluj, am fost mai ambiţioşi, am fost mai siguri pe noi. Petrolul era o echipă în revilement, spectatori, melodii, veneau după nişte jocuri foarte bune. Urmează Voluntariul, avem o săptămână la dispoziţie. Trebuie să rămânem modeşti, muncitori, atenţi. Mi-a plăcut că astăzi nu am renunţat, nu ne-am retras. Am stat sus. Bordeianu a fost foarte bun. Cucu a jucat bun. Cabrera a jucat foarte bine şi a arătat că e fotbalist. Astăzi a fost ziua noastră şi sper ca săptămâna mare să fie şi mai bună pentru noi. Urmează două meciuri cu Voluntari şi Chiajna, echipe cu care putem juca”, a declarat finanțatorul echipei moldave.

După victoria de la Ploiești, FC Botoșani s-a distanțat la 2 puncte de cei de la Voluntari, ocupând locul 5 al clasamentului din play-out.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.