FC Botoșani a rămas și ea fără antrenor în această vară, după ce Liviu Ciobotariu a părăsit gruparea moldavă pentru banii naționalei Libanului. Valeriu Iftime a anunțat că prima variantă pentru înlocuirea lui Ciobotariu este Marius Croitoru, care va avea nevoie însă de un antrenor cu Licența PRO, alături.

“Eu il astept pe Liviu (n.r Ciobotariu) sa isi finalizeze negocierile. El merge duminica sa discute contractul final. In conditiile in care semneaza, prima optiune este Marius Croitoru. Este un tip exceptional, stie fotbal, cam toti jucatorii de pana acum i-a adus el. Stie foarte bine ce s-a intamplat la clubul nostru. Eu zic ca merita o sansa. Cred ca Marius este o solutie. Exista si o alta varianta. Daca vad in cantonament ca lucrurile nu functioneaza, caut un antrenor”, a spus Valeriu Iftime.

Potrivit unor surse, în cărți pentru banca tehnică a Botoșaniului este și Flavius Stoican. Acesta negociază însă și cu o formație din Ucraina și va oferi un răspuns final în zilele următoare.

La Botoșani revine și Ovidiu Chiribici, preparator fizic, care în sezonul precedent a fost în staff-ul Petrolului Ploiești.

Leave a Reply

Your email address will not be published.