Antrenorul Alin Bordeanu revine la FC Botoșani, după o aventură în Arabia Saudită, la Al- Faisaly. Acesta va fi responsabil cu pregătirea portarilor în următorii 3 ani, înlocuindu-l pe Mihai Ștețca, al cărui contract a expirat în această vară. Deși tehnicianul a primit din partea saudiților o ofertă pentru prelungirea contractului cu Al- Faisaly, Bordeanu a ales să revină acasă.

„Sunt fericit ca m-am reîntors. Îmi propun să fac lucrurile cât mai profesionist și să ajut portarii să fie la un nivel cât mai înalt. Ca obiectiv îmi doresc să avem o clasare cât mai bună în Liga 1 și un parcurs cât mai lung în Cupa României. Am semnat pe trei ani și vreau să-mi duc contractul la bun sfârșit. Perioada de la Al-Faisaly a fost una benefică pentru mine, una în care profesional m-am dezvoltat foarte mult. Am avut propunere de a prelungi acolo dar am simțit nevoia să revin acasă și mă bucur că am făcut-o”, a declarat Alin Bordeanu, conform monitorulbt.ro.

Așa cum Sport Moldova a anunțat deja, în staff-ul Botoșaniului revine și Ovidiu Chiribici, preparatorul fizic părăsind Petrolul la finalul acestui sezon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.