Echipa de handbal Politehnica Iași continuă partidele de acomodare pentru Liga Națională, promovarea fiind cuvântul de bază la Iași în acest sezon. Astfel, după ce au revenit din cantonamentul de opt zile, desfășurat la Văratec, handbaliștii antrenați de Florin Spiridon vor disputa o partidă amicală la Vaslui. În cazul în care clubul vasluian nu rezolvă problemele cu Sala Sporturilor din localitate, partida amicală se va desfășura sâmbătă, la Iași.

La finalul săptămânii viitoare, Politehnica va organiza ”Cupa Unirii”, turneu la care au fost invitate formațiile CSU Suceava (locul 9 în Liga Națională) şi CSM Focşani (locul 11), dar și o echipă din liga secundă, HCM Sighișoara (locul 4 în Divizia A, Seria B).

Noutăți în lotul ieșenilor sunt jucătorii Ciprian Vancea (25 de ani, inter, campion en-titre cu Dinamo București), Dejan Pralica (31 de ani, centru/ inter, a evoluat în România la Tg. Jiu) și Nikola Perovic (25 de ani, inter, venit de la Partizan Belgrad).

Politehnica Iași ocupă în acest moment poziția de lider în Divizia A, cu 27 de puncte, la egalitate cu HC Farul Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published.