CSMS Iași

CSMS Iași

Delegația CSMS Iași a plecat astăzi, cu 3 zile înainte de meciul cu Pandurii Târgu Jiu, spre Severin, unde se va disputa partida cu oltenii. Oficialii au luat această decizie pentru ca jucătorii să nu resimtă în ziua meciului oboseala drumului lung. În plus, inițial, meciul era programat a se disputa vineri, iar biletele de avion erau deja cumpărate. Deplasarea se face cu avionul până la București, iar de acolo drumul va fi continuat cu autocarul.

Va fi un meci foarte greu. Pandurii e o echipă bună, cu ambiţii mari, cu jucători şi antrenori buni. Faptul că nu joacă acasă, ci la Severin, ne ajută puţin. Băieţii mei au ambiţia de a face un meci bun şi de a câştiga punct sau puncte”, a declarat Nicolo Napoli.

Fotbaliștii ieșeni sunt încrezători că pot obține un rezultat bun împotriva formației din Târgu Jiu. “Vom avea o partidă dificilă, în faţa unei echipe cu posesie bună. Dacă le vom limita spaţiile vom putea obţine un rezultat pozitiv. Suntem încrezători că vom merge pe aceeaşi linie ca şi până acum”, a spus Ștefan Grigorie.

Partida dintre Pandurii și CSMS Iași va avea loc sâmbătă, de la ora 18:30.

Andrei LUCA

andrei.luca@sportmoldova.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.