Verdictul în ce privește cea de-a patra zi de jocuri al acestei ediții 2018-2019 a arătat mai multe scenarii inedite și a redeschis jocurile pe 6 și 7 noiembrie. Printre rezultatele cele mai surprinzătoare regăsim, desigur, victoria acasă de către cei de la Steaua Roșie din Belgrad, împotriva vice-campionilor Europei – Liverpool, care în ceastă ediție au demonstrat că sunt o echipă cu două fețe, cu oamenii lui Klopp care se aflau deja în dificultate în meciul cu Napoli la San Paolo. Meritul câștigului acelui meci în minutele finale de către albaștrii a fost atribuit parțial inteligenței tactice și experienței antrenorului acesteia – Carlo Ancelotti.

Totuși, după înfrângerea la Belgrad, Liverpool apare ca o echipă redimensionată, iar jocurile se redeschid demonstrând care este echilibrul și calitatea în grupa C, cu Napoli în frunte cu 6 puncte datorită meciului câștigat împotriva la Liverpool, urmate de toate celelalte formații cu diferență de câte 2 puncte de diferență, la două meciuri după finalul etapei. S-a zis că această grupă este și cea mai complicată, și acest lucru a fost demonstrat. Totuși, jocurile sunt încă deschide pentru cea mai mare parte a grupelor și echipelor care participă la Champions League. E suficient doar să ne gândim că, până în acest moment, doar Barcellona lui Messi și Suarez au reușit să obțină calificarea cu două runde de anticipare, după remiza împotriva la Inter lui Luciano Spalletti. Champions League, pentru acest sezon, reprezintă una dintre cele mai bune oportunități să acceseze la cote pariuri la 888 Sport, unde este posibil de găsit zilnic cote, statistici și orice tip de informație ce ține de cea mai mare și importantă competiție internațională în domeniul fotbalului, de acum până la fazele finale ale Nations League, care nu întâmplător acoperă un rol destul de important și în termeni de calendar și palimpsest fotbalistic la nivel mondial. Acestea fiind spuse, este important de subliniat că, dacă tot jocurile sunt încă deschide pentru Inter și Tottenham, la 7 și 4 puncte respectiv, pe când PSV pare a fi condamnat la abandonarea competiției.

Nu ar trebui să fie probleme nici pentru Borussia Dortmund și Atletico Madrid care, în grupa A, s-au detașat de Clubul Brugge și Monaco cu 9 puncte, Clubul Brugge având 4, iar Monaco doar unul. De fapt, această grupă pare să fi fost una printre cele mai ușoare pentru cele două echipe care conduc clasifica parțială. Rezultate similare au fost verificate și pentru grupa D și grupa E unde, decât doar foarte surprinzător, echipele care vor trece în optimile de finală sunt Porto și Schalke 04 pentru grupa D, pe când, dacă e vorba de grupa E, ar trebui să fie iar Bayern Monaco și Ajax, , echipe veterene ale acestei competiții și câștigătoare în trecut care au trecut în etapa de eliminatorii. Trebuie să ținem cont și de faptul că cele mai bune echipe de pe locul trei vor mai avea o posibilitatea de a juca în Europa League, după încheierea primei etape a Champions și, în general, în cadrul cupelor europene. Pentru grupa F și grupa G, Manchester City, Lione, Real Madrid și Roma sunt amplasate optimal și cotate să acceseze fără de probleme optimile. Dintre aceste 4 formații, unica ce ar putea să se afle un pic la risc este Lione, cu 6 puncte, însă aceasta are și un avantaj gestionabil față de Hoffenheim și Shakhtar Donetsk. Același lucru și pentru grupa G, unde, chiar dacă niciuna dintre echipe nu este matematic calificată, speranțele celor de la CSKA Moscova devin tot mai mici din cauza celor 5 puncte care-i separă de Real Madrid lui Ramos și Roma lui Francesco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.