CSM Politehnica Iași întâlnește mâine formația Juventus București, în etapa a IX-a a Ligii 1, iar antrenorul Flavius Stoican se confruntă din nou cu mari probleme în zona fundașilor laterali. Tiago ispășește cea de a doua etapă de suspendare după cartonașul roșu primit acum două runde, iar Bosoi, Bădic, Sin și Spătaru au probleme medicale.

Cu toate acestea, tehnicianul ieșenilor se gândește doar la cele 3 puncte, mai ales după înfrângerea suferită în fața echipei din Sfântu Gheorghe, etapa precedentă. “Ne aşteaptă o partidă importantă, pe care vreau să o câştigăm. Vrem să avem acelaşi joc bun din ultimele etape, dar şi să câştigăm. Chiar dacă plecăm favoriţi, nu e o partidă uşoară. Ca să nu ne rupem de echipele care se bat la play-off, trebuie să ne întoarcem cu trei puncte”, a declarat Stoican la conferința de presă.

În ceea ce privește faza de atac, suporterii ieșeni nu vor avea prea multe surprize, noul transfer, Cisse, având nevoie de cel puțin încă două săptămâni de pregătire pentru a fi 100% din punct de vedere fizic. Oficialii Politehnicii caută în continuare întăriri pentru faza defensivă, antrenorii alb-albaștrilor fiind nemulțumiți de Calu. Flavius Stoican a transmis faptul că acesta ar mai avea nevoie de cel puțin o lună de antrenamente până când Iașul s-ar putea baza pe el.

Întâlnirea dintre Juventus București și CSM Politehnica Iași este programată mâine, de la ora 18.00, pe stadionul din Ploiești.

Leave a Reply

Your email address will not be published.