Politehnica Iași

Politehnica Iași

Ieri, în Sala Polivalentă din Iași, Politehnica Iași a susținut cel de-al 3-lea meci amical din această iarnă. Ieșenii s-au impus, scor 39-37, în fața formației Olympus Chișinău, dar antrenorul alb-albaștrilor s-a declarat nemulțumit de modul în care elevii săi s-au comportat pe faza de apărare.

Oficialii ieșeni urmăresc în continuare jucători care pot îmbunătăți lotul, pentru a putea avea pretenții la promovarea în Liga Națională.Am văzut patru handbalişti interesanţi la Olympus – un conducător de joc, un inter stânga şi două extreme. Ne-ar fi interesat toţi patru, însă costurile cu formalităţile de transfer sunt prea ridicate pentru a ne putea propune să-i transferăm”, a declarat antrenorul Florin Spiridon.

În primele două meciuri amicale, Politehnica a pierdut, la Vaslui, scor 45-37, respectiv în Sala Polivalentă, într-un meci disputat tot împotriva echipei din Chișinău, scor 29-25.

Gruparea pregătită de Florin Spiridon și Ioan Zepciuc debutează în returul Diviziei A de handbal masculin pe 14 februarie, în deplasare, cu CSU Galați.

Leave a Reply

Your email address will not be published.