Petrolul-FC-Botosani

Petrolul-FC-Botosani

FC Botoșani întâlnește astăzi, în deplasare, Petrolul Ploiești, în play-out-ul Ligii 1 de fotbal.  Cu o linie de clasament dezastruoasă în ultimele 5 partide, botoșănenii au căzut dramatic până pe loc de baraj și vor juca astăzi o primă finală în lupta pentru rămânerea în prima ligă. Victoria și egalul obținute în partidele cu CS U Craiova și Concordia Chiajna, le-a redat încrederea ploieștenilor, care încă mai speră la salvare.

“Ne aşteaptă o partidă dificilă. Cei de la Petrolul sunt într-o revenire de formă, au obţinut rezultate pozitive în ultimele partide, jocul le-a dat încredere. Asta nu înseamnă că ne vom duce cu teamă. Sper să nu fie aşa. Am discutat despre ce nu trebuie să facem, despre cum trebuie să ne comportăm şi sper că ei au înţeles. Trebuie să facem mult mai mult efort, să fim mult mai uniţi, chiar dacă nu pot să spun că eu personal am controlul situaţiei în totalitate. Sunt de doar două săptămâni aici şi e destul de puţin timp ca să poţi să faci minuni”, a declarat Leo Grozavu.

Valeriu Iftime și Cornel Șfaițer le-au impus jucătorilor obținerea tuturor celor 6 puncte din următoarele două partide, pentru ca sărbătorile să fie liniștite pentru toată lumea.

Echipa probabilă FC Botoșani: Iliev – Patache, Ngadeu, Plămadă, Mușat – Cucu, Bordeianu – Ivanovici, Casado, Cabrera – Matulevicius

Întâlnirea dintre Petrolul Ploiești și FC Botoșani va fi transmisă în direct de DolceSport, DigiSport și Look.

Leave a Reply

Your email address will not be published.