CSMS Iași a pierdut cu scorul de 0-2 partida disputată în compania formației CFR Cluj, în prima etapă a play-out-ului, dar remarcatul acestui meci a rămas Alessandro Caparco, portarul ieșenilor salvând patru mingi pe care scria “gol” în prima repriză a întâlnirii. Astfel, portarul ieșenilor a ajuns în presa italiană, care îl laudă atât pe el, cât și pe antrenorul Nicolo Napoli, italianul reușind să ducă formația ieșeană la borna de 11 meciuri fără înfrângere înaintea acestei partide.

Caparco și Napoli, în presa italiană

Caparco și Napoli, în presa italiană

“Sunt trist că evoluţia mea nu a ajutat echipa să câştige. Sunt în formă, îmi doresc să apăr şi să arăt că se poate conta pe mine şi din iunie, când îmi expiră contractul cu Iaşiul. Nu am primit nicio ofertă de prelungire a înţelegerii de la CSMS, sunt sigur că nu voi primi vreuna! Îmi voi face datoria până la capăt, însă, în condiţiile actuale, e normal să sper să fiu remarcat de alte echipe. Am un copil de crescut, vreau să apăr bine şi să semnez un contract care să asigure linişte familiei mele”, a declarat Caparco la finalul meciului.

Alessandro Caparco face parte din lotului echipei CSMS Iași din ianuarie 2014, iar în vara acestui an îî expiră contractul cu gruparea din Copou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.