Seria bună a celor de la FC Botoșani din play-out a fost încheiată cu o victorie en-fanfare, în ultima etapă, pe teren propriu, 4 – 0, contra celor de la CFR Cluj. Deși înainte de startul partidei, moldovenii aveau șanse la un loc de cupă europeană, emoțiile nu s-au simțit în tabăra botoșănenilor, aceștia luându-și revanșa în fața ardelenilor, pentru umilința suferită în turul play-out-ului, în Gruia, atunci când au pierdut 0 – 6.

După meci, președintele celor de la FC Botoșani, Cornel Șfaițer, a lăudat prestația echipei, subliniind faptul că echipa sa merita, în urma jocului prestat, să câștige acest play-out și, implicit, o nouă participare în preliminariile Europa League.

„Am visat frumos, am terminat frumos. Aveam o revanşă de luat în faţa CFR-ului, o echipă care joacă un fotbal spectaculos. În sezonul trecut, am terminat 4-4 cu Viitorul în ultima etapă. Acum, prin jocul prestat, meritam locul unu în play-out. În faţa a 5000 de oameni, când învingi CFR-ul de o asemenea manieră este extraordinar. Nu cred că este ceva mai frumos.”, a declarat Șfaițer, pentru btonline.ro.

Play-out-ul Ligii I a fost câștigat de CSMS Iași, echipă care va participa, în premieră, într-o competiție europeană.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.