Știința Miroslava revine în fața suporterilor sâmbătă, după victoria obținută săptămâna trecută în ultima secundă, pe terenul celor de la Metaloglobus, scor 2-1. Tehnicianul ieșenilor speră ca băieții săi să rămână concentrați, pentru a nu a avea o nouă surpriză, așa cum s-a întâmplat în etapa precedentă disputată în Copou, atunci când Chindia Târgoviște s-a impus cu scorul de 9-0.

”Sper ca victoria de la București să fie o descătușare pentru băieți. Aștept să fie la fel de motivați și în meciul de acasă, au valoare, le spun asta mereu. Pot demonstra la orice meci acest lucru. Sper ca victoria cu Metaloglobus să fie începutul unui drum lung și frumos în Liga a 2-a. Trebuie să facem totul pentru a nu mai avea parte de evenimente rușinoase”, a declarat antrenorul Cristi Ungureanu.

Înaintea întâlnirii, Știința ocupă poziția a XVII-a, cu 4 puncte acumulate. Tichetele pentru întâlnirea de sâmbătă, de la ora 11.00, mai pot fi achiziționate astăzi (n.r. vineri), până la ora 20.00, de la magazinul oficial al CSM Politehnica și mâine, între orele 09.00 – 11.00, de la casa de bilete de la stadionul din Copou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.