FC Botoşani_Spartaki

FC Botoşani_Spartaki

FC Botoşani va disputa mâine, de la ora 20:00, pe teren propriu, primul meci din istorie în Europa. Moldovenii vor primi în primul tur al Europa League vizita formaţiei Spartaki Tskhinvali. “Am încercat să-i fac conștienți de faptul că întâlnim un adversar serios, care este disciplinat. Anul trecut am întâlnit în Austria o participantă în Europa League din ţara respectivă, Zestafoni (n.r. victorie cu 3-1 pentru Botoşani), si am simţit pe pielea noastră ce presiune poate pune adversarul, o echipă foarte bună, care juca în viteză si mă aştept la acelaşi lucru cu Tskhinvali. Nu cred că e cazul sa ne gândim la Legia. Mai sunt trei jocuri până atunci, două cu georgienii, unul în campionat”, a declarat antrenorul Leo Grozavu.

Tehnicianul moldovenilor va debuta şi el, în partida de mâine, în Europa League. “E un moment important, atât pentru mine, cât și pentru club. Vrem să profităm de aceste ocazii, să încercam să facem ca această premieră să fie cât mai frumoasă pentru noi. Avem suficient de multe informații despre cei de la Spartaki Tskhivali, incât să putem fi pregătiţi. Și ei debutează în această competiție, dar cred că fotbalul românesc este peste cel georgian și avem obligația să ne comportăm de asemenea manieră”, a mai spus Grozavu.

Prima partidă din istoria oraşului Botoşani din Europa League se va disputa cu casa închisă, în cursul dimineţii doar câteva sute de bilete mai putând fi găsite la casele de la stadion.

FC Botoşani – Spartaki Tskhinvali va avea loc joi, de la ora 20:00 şi va fi transmis în direct de DigiSport1.

Andrei LUCA

andrei.luca@sportmoldova.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.