CroitoruFC Botoșani va juca mâine, în deplasare, în compania formației ACS Poli Timișoara, într-o partidă ce contează pentru runda a XII-a a play-out-ului Ligii I de fotbal.

Ieri, tehnicianul moldovenilor, Leo Grozavu a fost întrebat la conferința de presă cum vede reîntâlnirea cu Marius Croitoru, antrenorul declarând că se va comporta normal, „ca un om educat”. Astăzi, a venit și rândul mijlocașului, însă reacția acestuia a fost mult mai acidă. „Nu voi mai lucra cu Leo niciodată. Când am plecat de la Botoşani, am făcut-o din cauza lui, pentru că nu mai puteam lucra cu el. Am iubit Botoşaniul cum nu credeam că o voi face dar nu am mai rezistat din cauza lui Leo. În acel moment am avut patru-cinci oferte. Chiar dacă, aşa cum susţine el, am o anumită vârstă. De când am plecat nu am vorbit şi nu voi mai vorbi cu el pentru că noi nu suntem prieteni. Dacă ne vom intersecta mâine, ne vom saluta şi atât. Nu l-am vorbit de rău niciodată. Ba din contră. Am vorbit numai de bine ca antrenor, dar nimic mai mult. Diferenţa între mine şi el este că eu am plecat când am vrut eu. El, un antrenor tânăr a plecat la liga a II-a. E drept a revenit tot la Botoşani”, a declarat Marius Croitoru.

Partida dintre Poli Timișoara și FC Botoșani va avea loc duminică, de la ora 19.30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Dolce Sport și Look.

Leave a Reply

Your email address will not be published.