Conferință

Conferință

Noul lider al Ligii 1, CSMS Iași, a plecat în această după amiază spre Botoșani, acolo unde, băieții antrenați de Nicolo Napoli vor întâlni formația din localitate, în etapa a VI-a.

“Avem un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună, care își dorește prima victorie din acest sezon, dar noi mergem să câștigăm puncte. Avem nevoie de continutate și trebuie să stăm cu picioarele pe pământ”, a declarat antrenorul ieșenilor.

La conferința de presă au fost prezenți și Ovidiu Mihalache și Nuno Viveiros, care au declarat, la fel ca Nicolo Napoli, că trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, deși sunt pe primul loc după cinci etape.

“E un meci greu, Botoșaniul este o echipă care luptă până la final. Vin după un egal cu o nou promovată și vor dori să câștige. Păcat că avem etapă intermediară, că eram sigur o săptămână pe primul loc. Dar poate vom rămâne și după acest meci”, a spus Nuno Viveiros.

“E o echipă bună, muncitoare, dar le lipsește omogenitatea. Acest lucru poate fi în avantajul nostru”, a spus și Ovidiu Mihalache.

Partida dintre FC Botoșani și CSMS Iași va avea loc marți, de la ora 17:30.

Andrei LUCA

andrei.luca@sportmoldova.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.