FC Botosani

FC Botosani

FINAL: FC Botoșani pierde la limită, scor 1-0, în deplasarea de la Varșovia, dar încă speră la calificarea în turul următor al Europa League. Polonezii au ratat câteva ocazii în finalul partidei, dar moldovenii nu uită ocaziile imense ale lui Cirprian Brata din prima repriză.

Min 85: Se joacă pe contre. Iliev intervine la un șut periculos al polonezilor.

Min 77: Gol Legia. Ondrej Duda deschide scorul cu un șut de la marginea careului.

Min 75: Ocazie mare pentru Legia. Prijovici trimite peste poarta lui Iliev dintr-o poziție ideală.

Min 70: Ivanovici a intrat în locul lui Brata. Jocul se desfășoară în mare parte la mijlocul terenului.

Min 60: 0-0, Fiecare dintre cele două echipe are momente în care domină partida de la Varșovia, fără ocazii importante însă. Vașvari a primit cartonaș galben și a fost înlocuit de noul transfer, scoțianul Robertson.

La pauză, FC Botoșani se află la egalitate, scor 0-0, cu Legia Varșovia. Cea mai mare ocazie din prima repriză a botoșănenilor i-a aparținut lui Ciprian Brata, care a trimis puțin pe lângă poarta apărată de Kuciak, de la 20 de metri.

 

Min 40:  Brata își încearcă din nou șutul de la 20 de metri, dar mingea trece puțin pe lângă poarta lui Kuciak.

Min 30: 0-0, Jocul s-a mai echilibrat. Gazdele au ratat o ocazie imensă în minutul 22.

Min 20: 0-0, Ciprian Brata a trimis primul șut pe poarta polonezilor în minutul 15, fără probleme pentru goalkeeper-ul Legiei.

Min 10: 0-0, Botoșănenii au început curajos partida de la Varșovia. Elevii lui Leo Grozavu fac un pressing avansat în terenul gazdelor.

 

FC Botoșani întâlneşte astăzi, de la ora 22:00, în deplasare, formația Legia Varșovia, într-o partidă contând pentru turul doi preliminar al Europa League.

Sport Moldova transmite în format livetext cele mai importante faze ale meciului de pe stadionul Wojska Polskiego.

Echipa de start a Botoşaniului: Iliev – Dimitrov, Miron, Cordoş, Acsinte – Cucu, Raul Costin – Batin, Vaşvari, Brata – Roman

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.