Conferință CSMS - FC Botoșani

Conferință CSMS – FC Botoșani

Astăzi, la stadionul Emil Alexandrescu a avut loc conferința de presă premergătoare partidei dintre CSMS Iași și FC Botoșani de mâine.

”Știm că suntem pe o poziție grea, dar vom face totul pentru a lua cele 3 puncte puse în joc. Întâlnim o echipă bună, cu jucători buni, de aceea va fi un meci dificil, dar suntem favoriți. Suntem favoriți pentru că jucăm acasă, în fața propriilor suporteri.”, a declarat Nicolo Napoli.

La conferință au fost prezenți și Ionuț Voicu și Caparco, jucători care au luat toată vina asupra lor pentru rezultatele de până acum ale echipei.

“Cea mai mare vină e a noastră, noi intrăm pe teren la fiecare meci. Ne-a lipsit și șansa, dar e greu atunci când ai doar 4 puncte în clasament să dai vina doar pe ghinion. Suporterii au dreptul să fie supărați, și nouă ne este rușine de locul din clasament, dar putem să le promitem că vom da totul pe teren pentru a-i face mândri. În vestiar atmosfera e bună, suntem prieteni între noi și asta e tot ce contează.”, a spus Ionuț Voicu.

“Și pentru noi este un nou început. Sperăm că mâine totul va fi bine, trebuie să tragem de noi să facem cât mai multe puncte. Totul depinde doar de noi, cei care intrăm pe teren. Când vrei să scapi de retrogradare e foarte important să începi bine campionatul, dacă ne vom salva va fi ceva extraordinar. Vom da totul pentru ca acest lucru să se realizeze, de acum înainte fiecare meci este ca o finală.”, a declarat portarul CSMS-ului, Caparco.

Fundașul Mihalache s-a accidentat la antrenamentele echipei și va lipsi de pe teren aproximativ o lună.

Partida dintre CSMS Iași și FC Botoșani va avea loc vineri, de la ora 18:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published.