Antrenament CSMS Iași

Antrenament CSMS Iași

Joi, de la ora 20:00, CSMS Iași și Steaua se vor întâlni în ultima etapă a Ligii 1 de fotbal, pe stadionul Emil Alexandrescu, în fața a peste 10.000 de spectatori. Este meciul care poate decide campioana României, în cazul unei victorii bucureștenii câștigând titlul, indiferent de rezultatul celor de la ASA Târgu Mureș.
Ieșenii au pregătit astăzi meciul cu un joc școală, Nicolo Napoli împărțind lotul disponibil în două echipe, 9 la 9, astfel:

Grecu – Coșereanu, Mihalache, Moisii, Țigănașu, Crețu, Mitic, Liviu Mihai, Golubovic
Caparco – Bosoi, Plămadă, Ciucă, Ciucur, Olah, Enescu, Boiciuc, Crengăniș

Echipa lui Caparco a învins cu scorul de 3-1, golurile fiind marcate de Crengăniș (2), Enescu, respectiv Golubovic.

“Este un meci important, Steaua joacă titlul aici. Am vorbit cu băieții și le-am spus că nu mi-au plăcut ultimele două partide. Nu au stat bine tactic, nu au respectat ce am vorbit înainte de meci. Vreau ca ei să dea 100% pe teren la fiecare întâlnire. Simțim presiune doar pentru că venim după două meciuri slabe”, a declarat Nicolo Napoli.

Meciul se va disputa cu casa închisă, ieri fiind vândute peste 7.500 de bilete, iar astăzi, la casele de bilete de la stadion se formaseră din nou cozi. “Ne bucurăm că va fi stadionul plin. Cu toții am vrea ca acest lucru să se întâmple la fiecare meci”, a mai spus antrenorul ieșenilor.

Dintre accidentați și suspendați, doar Mitic va reveni în lot pentru partida cu Steaua. Grahovac s-a antrenat separat, cu antrenorul Benone Dohot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.