CSMS Iași futsal

CSMS Iași futsal

În penultima etapă a turului Ligii 1 la futsal, CSMS Iași a câștigat cu scorul de 2-0 partida disputată pe teren propriu, în compania formației Spicom Sfântu Gheorghe. Cele două goluri ale întâlnirii au fost marcate de Bogdan Baboi și Andrei Despan. Pentru echipa antrenată de Nelu Stancea nu au putut evolua duminică Narcis Cataramă (suspendat o etapă) și Victor Mandea (accidentat).
Este a patra victorie din ultimele 5 partide pentru echipa ieșeană, care a reușit să urce până pe locul al patrulea în clasament, cu 19 puncte acumulate, având un golaveraj de 49-36.
“Avem acum atitudine şi dăruire şi puţin ne mai lipseşte pentru a deveni o echipă de top în fotbalul în sală din România. Dacă ai atitudine, poţi bate pe oricine! Şi astăzi publicul ieşean a fost alături de echipa noastră şi îi mulţumim! De fapt, jucătorii noştri şi-au dat şi ei seama că joacă în primul rând pentru acest publicul minunat pe care îl avem la Iaşi ! Felicitări pentru toţi jucătorii şi antrenorii noştri”, a declarat team-managerul Ionel Popa la finalul meciului.
Etapa viitoare, CSMS Iași va întâlni în deplasare formația KSE Târgu Secuiesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.