hcm roman

hcm roman

Într-o partidă disputată în ultima etapă din Liga Națională de handbal feminin, HCM Roman a pierdut în deplasare, cu scorul de 15-21, în fața Dunării Brăila. Gazdele au condus pe întreaga durată a partidei și nu s-a pus în niciun moment problema echipei învingătoare, chiar dacă înaintea întâlnirii, jucătoarele romașcane și conducătorii echipei declarau că vor merge la Brăila pentru a obține toate cele 3 puncte. Cea mai bună marcatoare a HCM-ului a fost din nou Glibko, cu 4 reușite, urmată de Cîlici și Toskovic cu câte 3 goluri.

“Din păcate, în meciul de la Brăila nu am mai reușit să jucăm la fel de bine ca în ultimele etape, suferind mult la finalizare și făcând multe greșeli tehnice. A fost un sezon foarte greu, cu multe echipe care și-ar fi dorit să fie în locul nostru, pe locul , iar noi ne bucurăm că am reușit pentru al treilea an consecutiv să ne menținem în partea de sus a clasamentului”, a declarat Florentin Pera.

În urma acestei înfrângeri, HCM Roman termină campionatul pe poziția a 5-a și speră la participare în cupele europene, adusă de un rezultat foarte bun în Cupa României. Miercuri, HCM se va deplasa la Galați, acolo unde va evolua în optimile competiției.

Leave a Reply

Your email address will not be published.