După o perioadă de cinci ani în care s-a aflat sub contract cu FC Botoșani, fundașul Florin Plămadă a respins oferta de prelungire oferită de clubul moldovean.

Iniţial am acceptat să rămân aici, ne-am înţeles pentru un contract de încă doi ani, însă am stat mai bine şi m-am gândit şi am decis că este momentul să fac o schimbare majoră în cariera mea. Am terminat un contract de cinci ani, ce-i drept, am fost şi împrumutat, dar cred că mi-am făcut datoria aici. FC Botoşani va rămâne în inima mea şi îi doresc echipei succes în îndeplinirea obiectivelor. Am luptat pentru şansa mea şi când am jucat cred că m-am achitat bine de sarcini. Nu am avut constanţă însă, iar când am jucat bine, pe urmă nu am mai apărut în echipă şi tot aşa, însă nu cred că problema a fost la antrenor, ci la mine”, a declarat Florin Plămadă la despărțirea de FC Botoșani.

Plămadă a ajuns la Botoșani în anul 2013, de la Rapid CFR Suceava, iar în această perioadă a fost împrumutat de două ori la Iași. Sezonul precedent, fundașul a jucat în 15 partide, 12 în Liga 1 și 3 în Cupa României. Florin Plămadă este cel de al nouălea jucător de care moldovenii se despart în această vară, după Bogdan Unguruşan, Răzvan Tincu, Stelian Cucu, Nicolae Muşat, Olimpiu Moruţan, Mircea Axente, Bojan Golubovic şi Florin Acsinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.