Valeriu Iftime

Valeriu Iftime

Finanțatorul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, nu este mulțumit de actualul lot și dorește ca următoarele transferuri să aducă formația antrenată de Leo Grozavu la un nivel mult mai ridicat. Deși la Botoșani au sosit fotbaliști cu experiență precum Dan Roman, Andrei Cordoș sau Raul Costin, botoșănenii doresc aducerea altor 3-4 jucători pentru a face un nou sezon bun în Liga 1, dar și pentru a avea o prezență cât mai lungă în Europa League.
“Am făcut câteva transferuri bune dar nu e nimic special sau extraordinar.Sunt patru-cinci transferuri făcute, sunt câteva certitudini. Pe fotbaliştii din Bulgaria încă nu i-am văzut în mod real. Mai sunt câteva încercări, tip Brata care e o speranţă. De asemenea, mai sunt câţiva jucători străini care vor veni în zilele următoare. În afară de Cordoş, Roman şi Raul Costin, nu pot spune că am adus jucători care să se impună. Noi am avut alte nume dar am văzut că au plecat la Hagi, la Tg. Mureş”, a declarat Valeriu Iftime.

Un scoțian și trei sud-americani în vederile Botoșaniului

În aceste zile, oficialii clubului FC Botoșani sunt în tratative pentru aducerea altor patru jucători. Este vorba de un scoțian și trei sud-americani care au evoluat în campionatele din Italia și Portugalia.

“Am vorbit cu Leo acum două zile şi i-am spus că fac orice efort ca să aducem nişte fotbalişti buni la Botoşani. L-am văzut pe Leo încrezător. Mai sunt vreo patru fotbalişti străini şi vedem câţi putem aduce. Este vorba de un scoţian şi nişte sud-americani care au jucat prin Italia şi Portugalia. La străini e dificil. Dacă nu sunt ultra profesionişti, avem o mare problemă cu limbajul. Eu spun că până miercuri vom avea lotul pentru meciurile din debutul sezonului şi preliminariile Europa League. Ultimele patru meciuri amicale le vom face cu lotul întreg. O să mai fie nişte încercări Pe noi ne interesează să avem un lot solid pentru campionat”, a mai spus finanțatorul moldovenilor.

FC Botoșani a terminat sezonul precedent pe poziția a 8-a și s-a calificat în preliminariile Europa League.

Leave a Reply

Your email address will not be published.