Deși in ultimele 6 luni, reprezentanții clubului moldav anunțau reînființarea echipei secunde a clubului, care să evolueze în Liga a III-a și care să fie o șansă de afirmare a tinerilor jucători din Botoșani, acum, finanțatorul echipei, Valeriu Iftime, anunță renunțarea la acest proiect. Atenția conducătorilor clubului botoșănean  va fi îndreptată către înființarea unui puternic centru de copii și juniori.

„Nu mai fac anul acesta echipa a doua. În primul rând din cauza bazei sportive. În schimb, vreau să ne gândim foarte serios la centru de copii. Am adus un antrenor şi aduc şi un preparator fizic pentru copii. Încercăm să facem două echipe de juniori A şi B care să fie ale clubului FC Botoşani. La aceste două echipe vor juca cei mai buni copii de la CSS şi LPS. Constat că CSS-ul chiar are copii buni. Coordonator va fi un băiat de la Rădăuţi care a lucrat prin Italia la juniori, el l-a adus pe Şvichi, a mai adus acum un copil din Suceava care pare interesant.” a precizat Iftime, pentru btonline.ro.

De menționat este faptul că, din sezonul 2016 – 2017, FRF a introdus regula jucătorului U21, ce trebuie folosit, ca titular, de fiecare echipă din Liga I.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.