FC Botoșani

FC Botoșani

FC Botoșani a pierdut și al doilea meci amical, scor 0-1, în fața maghiarilor de la MTK Budapesta. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 33, după o lovitură de colț, Thian K. I trimițând cu capul în poarta apărată de Samoilă.

 

 

 

Final: FC Botoșani – MTK Budapesta, scor 0-1

Min 72: Cartonaș galben, MTK

Min 70: 0-1

Min 67: Cartonaș galben, FC Botoșani

Min 60: Cartonaș galben, MTK

Min. 53: În continuare, botoșănenii sunt conduși cu scorul de 0-1, după golul marcat în urma singurului corner al maghiarilor.
În repriza a doua, antrenorul moldovenilor i-a mai trimis în teren pe Avram, Patache, Plămadă, Cordoș, Rashid, Bordeianu și Roussel.

La pauză, FC Botoșani​ este condusă cu scorul de 0-1, în cel de-al doilea amical al verii. Golul adversarilor de la MTK Budapesta a fost marcat de Thian K. I, în minutul 33, după o lovitură de colț.

Leo Grozavu a trimis în teren următorul 11: Samoilă – Dimitrov, Ngadeu, Cucu, Acsinte – Brata, Croitoru, Costin – Neziri, Batin, Ivanovici

 

 

Astăzi, de la ora 18:00, FC Botoșani dispută cel de-al doilea meci amical din această vară, întâlnind MTK Budapesta, formația care a terminat pe locul 3 în clasamentul campionatului maghiar, în sezonul trecut.

Ieri, în prima partidă din Austria, băieții antrenați de Leo Grozavu au pierdut, scor 1-2, meciul jucat împotriva celor de la Skenderbeu (Albania). Singurul gol al botoșănenilor a fost marcat de Florin Plămadă, în ultimele minute ale primei reprize.

Leave a Reply

Your email address will not be published.