Botosani - Gaz Metan

Botosani – Gaz Metan

FC Botoșani va primi mâine, de la ora 17:00, vizita formației Gaz Metan Mediaș, în prima etapă a Ligii I de fotbal.

Sezonul trecut, formația pregătită de Leo Grozavu a terminat pe locul 8, cu 43 de puncte acumulate, în timp ce medieșenii s-au clasat pe locul 13 cu 39 de puncte. Ultima partidă dintre cele două echipe s-a terminat la egalitate, scor 2-2, la Botoșani.

Cei de la Gaz Metan şi-au păstrat jucătorii de bază. Este o echipă omogenă. Nu am foarte multe informaţii despre ei, dar am urmărit meciul din Cupa Ligii. Eu mă aştept ca echipa noastră să aibă o exprimare superioară. Este prematur să vedem o transformare foarte mare la echipă acum. Pe parcursul turul, jocul se va îmbunătăţi. Nu vor fi mulţi jucători noi în primul 11, ne vom baza pe nucleul de bază care a dus greul în sezonul trecut. Vom introduce jucătorii noi doar pe posturile pe care le-am considerat deficitare”, a declarat Grozavu.

Din lotul ardelenilor vor lipsi Vitinho, accidentat, Enescu, eliminat în partida din Cupa Ligii, iar Ciprian Petre este incert. De partea cealaltă, Leo Grozavu va conta pe toți jucătorii pentru întâlnirea cu Gaz Metan.

Prețul biletelor:

  • 20 lei – peluze
  • 30 lei – tribune

Leave a Reply

Your email address will not be published.