În plină perioadă de mercato, echipa FC Botoșani bifează, până acum, numai la capitolul „plecări”. Conducerea grupării moldave a decis ca, după despărțirea de mijlocașul Jose Casado, să renunțe și la serviciile celuilalt spaniol din lot, Fernando Carralero. Ibericii nu au reușit, în a doua parte a sezonului trecut, să-l impresioneze pe antrenorul echipei, Leo Grozavu.

„Ei sunt jucători buni, dar la noi nu s-au adaptat. Noi i-am respectat şi am procedat corect cu ei anunţându-i din timp că nu mai intră în vederile noastre. Vom rezilia contractele pe cale amiabilă. Din partea noastră au avut tot concursul, le-am satisfăcut toate pretenţiile, însă nu s-au pliat pe ceea ce ne dorim noi. În fotbal mai sunt şi astfel de momente când anumiţi jucători nu confirmă aşteptările.”, a declarat președintele clubului botoșănean, Cornel Șfaițer, pentru btonline.ro.

Odata cu plecarea celor doi spanioli, lista celor plecați, în această vară, de la FC Botoșani, ajunge la 10, Răzvan Pleşca, Marius Tomozei, Michael Ngadeu, Flavius Cuedan, Vlad Bujor, Dan Roman, Attila Hadnagy și Petre Ivanovici plecând și ei de la Botoșani.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.