După semnarea contractului cu noul partener, CSM Politehnica a început căutarea noilor jucători pentru sezonul viitor. Primele ținte interne ale clubului din Copou sunt fundașul dreapta, Dumitraș, dar și tânărul Patrick Petre.

Dumitraș este liber de contract după despărțirea de CS U Craiova, iar ieșenii au nevoie de cel puțin un fotbalist pe postul de fundaș dreapta, având în vedere faptul că Ionuț Voicu nu își va prelungi contractul cu alb-albaștrii.

Patrick Petre ar putea fi împrumutat de la Dinamo la gruparea ieșeană, mai ales dacă negocierile cu Flavius Stoican se vor finaliza. Fostul tehnician dinamovist este cel care l-a promovat pe fiul lui Florentin Petre la prima echipă a lui Dinamo la vârsta de 16 ani.

De asemenea, mijlocaşul Bernardo Tengarrinha s-a înţeles cu firma de impresariat parteneră Iașului. Fotbalistul încearcă în aceste zile rezolvarea situației contractuale cu Boavista, după care va semna cu CSM Politehnica pe o perioadă de 2 ani.

În aceste zile, oficialii ieșeni poartă discuții cu jucătorii care au confirmat sezonul trecut în tricoul Politehnicii, pentru prelungirea contractelor acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.