Patrick Petre a fost la un pas în această vară de a semna cu CSM Politehnica Iași, dar fostul jucător din Ștefan cel Mare a ajuns până la urmă la Sfântu Gheorghe. Sursele Sport Moldova informează că fostul dinamovist nu a fost lăsat să vină la Iași de către impresarul său, Ioan Becali. Fotbalistul a fost ofertat de CSM Politehnica în perioada în care în cadrul lotului au avut loc foarte multe schimbări, majoritatea jucătorilor din sezonul trecut părăsind gruparea ieșeană. Sursele Sport Moldova susțin că acestea ar fi motivele pentru care Ioan Becali nu l-a lăsat pe Petre să semneze cu Iașul.

”De ce nu am mai ajuns la Iași? Sincer, nici eu nu știu exact. Dimineața trebuia să plec spre Iași, dar am fost anunțat că s-a schimbat modificarea. Acum sunt la Sepsi și dau totul pentru echipa mea. Vom vedea ce va fi din vara viitoare”, a declarat Patrick Petre la finalul meciului câștigat de echipa sa în Copou.

Patrick Petre a rămas impresionat de fotbaliștii Iașului, în special de Kamer Qaka: ”De când joc în Liga 1, nu am mai văzut așa jucători. Jocul lui Qaka seamană cu cel al lui Iniesta, nu poți să îi iei mingea de la picior”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.