CSM Politehnica Iași rezolvă astăzi problema atacantului, după opt etape în care elevii lui Flavius Stoican au marcat doar patru goluri. Salim Cisse s-a înțeles cu oficialii din Copou și va juca în acest sezon pentru CSM Poli. Cisse are 1,85m și a jucat ultima dată pentru Olhanense, formație pentru care a marcat de 7 ori în 35 de meciuri. Informația a fost confirmată de președintele alb-albaștrilor, pentru Sport Moldova.

După aducerea lui Cisse, Kizito pare a fi jucătorul care îi va face loc fotbalistului din Guineea, Flavius Stoican fiind nemulțumit de faptul că mijlocașul de bandă continuă să fie individualist.

Adrian Ambrosie a comentat și evoluția de aseară a echipei pe care o conduce. ”Sunt mâhnit, dar așa cum m-am bucurat la victoria neașteptată împotriva lui Dinamo, trebuie să accept și înfrângerea neașteptată împotriva celor de la Sepsi. Mi-a plăcut jocul băieților și sunt în continuare optimist în ceea ce privește obiectivul”, a spus președintele ieșenilor.

Următorul meci al Iașului în Liga 1 este programat pe 9 septembrie, la Ploiești, împotriva formației Juventus București.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.