Probleme mari pentru FC Botoșani înainte de startul campionatului. Antrenorul Leo Grozavu este acuzat de discriminare de către fostul fotbalist al moldovenilor, Fernando Carralero, iar antrenorul aruncă o parte din vină spre conducerea clubului.

”Înainte de a pleca în vacanță, ne-au spus că vor conta pe noi și ne-au făcut să mergem până în România, pentru ca a doua zi să ne prostească. Nu ne-au lăsat să ne antrenăm cu echipa, nu au respectat regulamentele FIFA și nu ne-au pus la dispoziție un antrenor sau un medic pentru a ne antrena separat. După ce a venit noul antrenor (n.r. Leo Grozavu), atât pe mine cât și pe Casado ne-a înjurat la antrenamente. Știa că nu cunoaștem limba, dar ne cerea să vorbim în română. Asta este disciminare! Pentru mine a fost un coșmar de când a venit Leo la Botoșani, sper să nu îl mai întâlnesc niciodată în cariera mea pentru că este un xenofob. Toate acestea s-au întâmplat cu un contract de încă un an în vigoare”, a declarat Carralero, exclusiv pentru sportmoldova.ro.

Imediat după acuzele primite, Leo Grozavu a fost contactat pentru un punct de vedere, acesta replicând sec. ”Ce era să îl pun să vorbească? Chineza? Noi, aici, vorbim limba română. Nu este responsabilitatea mea să pun la dispoziție antrenori separați, ci a conducerii”, a declarat antrenorul botoșănenilor.

Acuzele venite dinspre jucătorul spaniol au fost comentate și de către președintele clubului FC Botoșani. ”Nu s-a pus niciodată problema unui antrenor separat, pentru că jucătorii au fost înștiințați din timp asupra faptului că nu se va conta pe ei. Neavând vizita medicală făcută, nu se punea problema despre așa ceva. Totul s-a încheiat pe cale amiabilă între cele două părți și toate restanțele salariale au fost plătite”, a declarat Cornel Șfaițer.

Grozavu este cunoscut pentru temperamentul său, având probleme în trecut și cu Narcis Bădic, fiind acuzat în iarna anului 2011 că l-a lovit pe fotbalistul ieșean. De asemenea, tehnicianul a intrat în conflict și cu fostul director sportiv al CSMS Iași, Ovidiu Pancu, la finalul partidei dintre FC Botoșani și CSMS Iași, din august 2015, acesta cerându-și totuși scuze după incident.

Leave a Reply

Your email address will not be published.