Valeriu Iftime

Valeriu Iftime

Clubul FC Botoșani și-a stabilit pentru noul an același buget ca în anul 2015, și anume 3,2 milioane de euro, dar pentru a putea suporta aceste cheltuieli, conducerea botoșănenilor a anunțat că este absolut necesară clasarea pe unul dintre primele 8 locuri la finalul acestui sezon, bugetul depinzând într-o mare măsură de banii veniți din drepturile TV.

„Trăim periculos şi noi. Faptul că am schimbat antrenorul, înseamnă 50.000 de euro. Contractul îl reziliezi doar în nişte condiţii. Am jucat în Europa League şi au fost nişte costuri,plus amenda care e mai mult decât ruşinoasă. Liga a spus că dă nişte bani din drepturile TV şi nu i-a dat. Am plătit noi de la Elsaco pentru că nu puteam să-i trimitem acasă pe fotbalişti fără bani. Noi la ora actuală avem un deficit de vreo 700.000 de euro pe care îi susţine Elsaco. Anul acesta este anul în care bugetul este cel mai puţin dezechilibrat. Lucrurile sunt dificile”, a declarat Valeriu Iftime.

Conducătorii formației moldave speră ca în această vară să obțină bani și din vânzarea unui jucător, cel mai curtat fotbalist din curtea Botoșaniului fiind, în acest moment, fundașul Ngadeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.