CSMS Iași - U Cluj

CSMS Iași – U Cluj

CSMS Iași a bifat o nouă victorie în Liga I, învingând cu scorul de 2-0 pe Universitatea Cluj, în etapa a 23-a a Ligii I de fotbal. Ieșenii continuă seria meciurilor fără gol primit, având 5 victorii și un egal în 2015. Marius Mihalache a deschis scorul în minutul 38, după o centrare perfectă a lui Enescu din lovitură liberă, iar Golubovic a marcat cel de-al doilea gol al partidei în minutul 56, la câteva minute după ce același jucător ceruse penalty, arbitrul acordându-i cartonașul galben pentru simulare. A fost a doua reușită în tricoul alb-albastru a fotbalistului adus în această iarnă la Iași.

“În afară de două meciuri, noi şi în tur am avut o apărare bună. E clar că a fost o schimbare mare. Ştiam că Nicolo Napoli este un om care respectă fotbalul şi de aceea l-am ales, după condiţiile grele în care a plecat de la Craiova.

A fost al şaselea pas în lupta pentru evitarea retrogradării. Mai e mult de jucat. Presiunea este din ce în ce mai mare. Nu ne gândeam că vom avea aceste rezultate, dar trebuie să fim realişti. Sperăm să continuăm pe aceeaşi linie, pentru că oricine poate bate pe oricine şi important e să ieşi de acolo cât mai repede. De acum încolo, vom fi luaţi în seamă şi ne va fi mai greu”, a declarat președintele Florin Prunea la DigiSport.

În urma acestei victorii, CSMS urcă pe locul 9 în clasament și va întâlni etapa viitoare, în deplasare, pe ASA Târgu Mureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.