Alexandru Crețu

Alexandru Crețu

CSMS Iași a primit prima ofertă concretă pentru Alexandru Crețu. Astra Giurgiu, echipa clasată pe locul 4 în Liga 1, a oferit 200.000 de euro, plus TVA, plus 25% din suma unei viitoare revânzări a jucătorului. Oficialii ieșeni au considerat oferta echipei giurgiuvene mult sub așteptări, declinând-o.

“Până acum, am purtat mai multe discuţii în ceea ce-l priveşte pe Alexandru Creţu. Steaua, Astra şi Dinamo şi-au arătat interesul faţă de jucătorul nostru, care e considerat, nu numai de mine, drept unul dintre cei mai promiţători fotbalişti ai ţării. Discuţiile sunt una, ofertele sunt altceva. Până acum, am primit o singură ofertă concretă pentru Alex. Astra ne-a propus să-l cedăm pentru 200 000 de euro plus TVA, plus 25% din banii pe care giurgiuvenii i-ar fi obţinut la o revânzare a lui Creţu. Am considerat suma prea mică şi am refuzat oferta. Creţu nu va pleca de la Iaşi decât pentru o sumă corespunzătoare cu cota pe care o are”, a declarat preşedintele executiv al CSMS, Florin Prunea.

Conform transfermarkt.com, Alexandru Crețu, în vârstă de 22 de ani, este evaluat la 500 de mii de euro, aceasta fiind și suma pe care formația ieșeană o cere în schimbul transferului fotbalistului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.