CSM Politehnica a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputată astăzi în Copou, în compania formației Speranța Nisporeni.

Flavius Stoican a început partida în formula: Koșelev – Bosoi, Frăsinescu, Moisi, Bădic – Cioinac, Vremea – Jo, Ștefănescu, Panțîru – Cristea

Speranța a deschis scorul în minutul 35, în urma unui contraatac, iar ieșenii au replicat printr-un șut spectaculos trimis de Jo, din marginea careului, dar portarul oaspeților a respins în corner. Avea să fie cea mai mare ocazie a alb-albaștrilor din prima repriză, iar echipa din Rep. Moldova a intrat la cabine în avantaj.

La pauză, juniorii Zaharia și Iftimie le-au luat locul lui Cristea și Bădic, în timp ce Kelava a intrat în locul lui Koșelev.

Jo a egalat dintr-o lovitură liberă spectaculoasă, dar oaspeții au preluat din nou avantajul. CSM Politehnica a început să preseze pe final, iar Cioinac a reușit să marcheze cu o semifoarfecă de la circa 8 metri.

Pentru ieșeni a debutat și noul transfer, Salim Cisse, atacantul intrând în ultimul sfert de oră, în locul lui Jo. Partida a fost prelungită cu ceva mai mult de 7 minute, la cererea antrenorului Flavius Stoican, care a vrut să aibă mai mult timp la dispoziție pentru a testa noul transfer, dar și juniorii trimiși în teren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.