Imediat după răspunsul primit de Primăria Iași de la Consiliul Concurenței, privind finanțarea echipei de fotbal, oficialii CSM Politehnica Iași au început demersurile pentru înscrierea echipei secunde în Liga a 3-a.

Citește și: https://sportmoldova.ro/primaria-iasi-primit-raspunsul-consiliului-concurentei-privind-finantarea-csm-politehnica-iasi/

Astfel, șefii clubului au primit astăzi acordul Primăriei, care va finanța Centrul de Copii și Juniori, dar care va contribui și la costurile echipei a doua. De asemenea, CSM Politehnica a primit un răspuns favorabil și din partea Federației Române de Fotbal, care i-a asigurat un loc echipei ieșene în viitorul sezon al Ligii a 3-a. Centrul de Copii și Juniori își va muta, în următoarea perioadă, activitatea pe stadionul Tineretului (Abator), iar CSM Politehnica Iași II va disputa, cel mai probabil, partidele de pe teren propriu pe stadionul Emil Alexandrescu, din Copou. O decizie în această privință va fi luată de oficialii clubului în cel mai scurt timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.